Продолжая пользоваться сайтом, Вы принимаете Политику конфиденциальности Авааз, в которой разъясняется, как могут быть использованы Ваши данные и как обеспечивается их защита.
Понятно
ОК
Звернення громадськості Луганська до депутатів Луганської обласної ради
: Ми закликаємо владу виконувати свої обов'язки

Звернення громадськості Луганська до депутатів Луганської обласної ради : Ми закликаємо владу виконувати свої обов'язки

1 подписали петицию. Давайте соберем
50 Сторонники

Подписать

Avaaz.org защищает Вашу конфиденциальность и будет информировать Вас об этой и подобных кампаниях
Эта петиция была создана пользователем Nastya ., чье мнение может не совпадать с мнением сообщества Авааз.
Nastya .
создал эту петицию с обращением к
Звернення громадськості Луганська до депутатів Луганської обласної ради
ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ: Данная петиция отражает исключительно мнение ее создателя, которое может расходиться с мнением сообщества Авааз.

Ми, мешканці Луганська, дуже занепокоєні ситуацією, яка склалася в центрі нашого міста. Частину міста захопили люди, які зараз озброєні та поводяться агресивно, перекриті транспортні шляхи, дуже забруднено Сквер Памʼяті – місце, нещодавнім оновленням якого ми пишалися. Місто стає небезпечним, а країна знаходиться на порозі війни, яка підігрівається проросійськи налаштованими діячами. На жаль, існує небезпека, що подібні конфлікти цілеспрямовано можуть розпалюватися і в інших містах нашої області.
Ми спостерігаємо зріст злочинності в регіоні, почастішали провокації та сутички серед луганців. Ми розуміємо, що які б погляди не мали протестувальники, всіх нас об’єднує одне – бажання жити в квітучій країні, мати роботу та достойну заробітну платню, чесне правосуддя, гарантії майбутнього для наших дітей.
Луганці обурені бездіяльністю міліції, яка дозволила агресивним мітингувальникам захопити будівлю управління СБУ. Сьогодні необхідно терміново розв’язати цю проблему. Проводити роботу з озброєними особами в будівлі СБУ – справа правоохоронних органів та місцевої влади.
Ми закликаємо Вас зробити більш ефективні кроки до діалогу між людьми, які захопили СБУ, і владою. У той же час закликаємо не розглядати вимоги осіб, які вчора поставили вам ультиматум, як волевиявлення усіх мешканців Луганської області. Ми не знаємо, чиї інтереси вони представляють, але однозначно не наші. Ми визнаємо легітимність тимчасового Уряду України і, розуміючи, як йому зараз складно, хочемо допомогти усіма можливими засобами. Ми впевнені, що більшість мешканців Луганщини підтримує ідею єдиної неділимої України та відновлення дружніх відносин з Російською Федерацією на демократичних партнерських засадах.
У відповідності до Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону» луганці вже почали формувати загони добровольців для допомоги міліції в охороні адміністративних будівель Луганська та громадського порядку. Просимо підтримати ці ініціативи і допомогти організувати злагоджену роботу правоохоронних органів та добровольців.
Ви, як народні обранці, повинні зробити все можливе для того, щоб протестувальники склали зброю та перевели свій протест у мирне русло. Маємо надію, що ваша активна позиція допоможе зняти соціальне та політичне напруження і сприятиме цивілізованому діалогу громадян з різними поглядами. Зробимо наше місто комфортним для всіх мешканців і разом збережемо цілісність України!

Опубликовано (Обновление )