Devam ederek, Avaaz'ın verilerinizi nasıl kullanabileceğini ve güvenliğini nasıl sağladığını açıklayan Gizlilik Politikası nı kabul ediyorsunuz.
Anladım
Tamam
HİNT,BUDİST ZÜLMÜNE DUR DE !!!VİCDANI ÖLMEMİŞ İNSANLIK BU SES SANA!!!:

1 kişi imzaladı. Hedefimiz
50 Destekçi

Kapat

İmzanı tamamla

Avaaz.org gizliliğini koruyacak ve bu ve benzeri kampanyalar hakkında seni bilgilendirecektir.
Bu dilekçe FECR A. tarafından hazırlandı ve Avaaz topluluğunun görüşlerini yansıtmayabilir.
FECR A.
tarafından hazırlanan bu dilekçe
HİNT,BUDİST ZÜLMÜNE DUR DE !!!VİCDANI ÖLMEMİŞ İNSANLIK BU SES SANA!!!
dikkatine sunuluyor
Dünya'nın gözleri önünde Arakan'da müthiş bir dram yaşanıyor. Budist yönetim tarafından yıllardır baskı, katliam, tecavüz ve her türlü zulme karşı çaresiz bitap düşmüş bir halkın dramı tüm dünyanın gözü önünde devam ediyor.Arakan,Burma,Maynmar'ın mazlumları hint ,budist katliamcıların hedefinde .İnternet üzerinde yayımlanan videolar ve resimler hint budist çetelerin akıl almaz zulümlerini gözler önüne seriyor. Sadece Müslüman oldukları için bu mazlum halka; Akıl almaz işkenceler,tecavüzler,bebek kıyımları,vahşetler reva görülüyor. Müslümanlar ateş hendeklerinde yakılıyor,çocuklar ,kadınlar,kızlar tecavüze uğruyor,işkencelerle ,doğranıyor.DÜNYAYA İNSANCIL!!! OLARAK GÖSTERİLEN HİNT BUDİST RAHİPLERİ AYİNLERİNDE MÜSLÜMAN ÇOCUKLARINA,BEBEKLERİNE İŞKENCELER YAPIYOR ,TOPLU OLARAK SULARDA BOĞUYOR,ATEŞ HENDEKLERİNDE YAKIYOR!!!
Bebekler parçalanıyor,boğuluyor,dağlanıyor !!!
EY VİCDANI ÖLMEMİŞ İNSANLIK !!! HANGİ DİNE,HANGİ IRKA MENSUP OLURSAN OL !!! BU ZULME DUR DİYORSAN BİR İMZA İLE DE OLSA SESİNİ DUYUR !!!YALNIZ MAZLUMLAR İÇİN AYAĞA KALK !!! KAYITSIZ KALINAN HER ACI GÜN GELECEK BİZİ DE KUŞATACAKTIR !!! RİCA;BU İMZA KAMPANYASINI FARKLI DİLLERE TERCÜME EDEREK TÜM DÜNYA İNSANLIĞINA DUYUR !!!

Yüklendi (Güncelleme )