ע"י המשך אתם מקבלים את מדיניות הפרטיות של אוואז אשר מסבירה כיצד נעשה שימוש במידע שלכם וכיצד הוא מאובטח.
הבנתי
אנו משתמשים בעוגיות בכדי לנתח כיצד מבקרים באתר משתמשים בו וכדי לעזור לנו לספק לכם את החוויה הטובה ביותר באתר. קראו את מדיניות העוגיות שלנו.

מצעד האקלים העולמי

אל מנהיגי העולם:

ב-21 בספטמבר 2014, נצטרף למצעד האקלים העולמי ונעזור להפוך אותו לאירוע הגדול שנראה אי-פעם בנושא שינוי אקלים. נצעד כדי להבטיח שתטו אוזן לדרישתנו לפעולה דחופה, שתבטיח את שלום כדור-הארץ, העתיד שלנו, וכל מה שיקר לנו.

הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם:
הוסיפו את מספר הטלפון שלכם אם תרצו לשמוע מאיתנו באמצעות הטלפון או באמצעות הודעות טקסט.
ע"י המשך אתם נותנים את הסכמתכם לקבל אימיילים מאוואז. מדיניות הפרטיות שלנו תגן על המידע שלכם ותסביר לכם כיצד נעשה בו שימוש. תוכלו לבטל את הרשמתכם בכל עת.
האם את/ה חלק מארגון שרוצה לקחת חלק ביום הפעולה העולמי בנושא אקלים? לחצ/י כאן כדי להצטרף

הצטרפו למאות-אלפים ברחבי העולם

תסתכלו על המפה למעלה כדי לראות איפה א/נשים מצטרפים ליום הפעולה העולמי. אפשר להשתמש בכפתורים + / - בפינה השמאלית העליונה של המפה כדי לשנות את קנה המידה או להעזר בעכבר.

הצטרפו ליום הפעולה העולמי לעתיד נקי ב-21 בספטמבר באמצעות הרשמה בטופס מימין. ההצטרפות כאן היא תחילת המסע שלנו אל אחד הרגעים המכריעים בהיסטוריה. התקווה הגדולה ביותר שלנו להתמודדות עם שינוי האקלים היא אנחנו, והיכולת שלנו לדרוש פעולה משמעותית יותר ממנהיגי העולם. כדי לשנות את כל זה, אנחנו זקוקים לכולן ולכולם - הצטרפו כדי שנוכל להתחיל!