Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het
Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe bezoekers onze site gebruiken en om jou een zo prettig mogelijke ervaring te geven. Bekijk ons cookiebeleid.
Oké

Geef om ons werk te ondersteunen:

Avaaz.org is een onafhankelijke wereldwijde non-profit campagne-organisatie die ernaar streeft dat besluiten wereldwijd worden genomen op basis van de waarden van mensen uit heel de wereld.

Wat wij doen heeft effect – samen hebben we de uitkomst van Klimaattoppen beïnvloed, over de hele wereld acties voor Tibet gehouden, campagne gevoerd voor een einde aan de oorlog in Irak, en honderdduizenden dollars gegeven om de beweging voor democratie in Birma te ondersteunen.

We zijn geheel afhankelijk van donaties en ontvangen geen geld van regeringen of bedrijven. Ons zeer kleine team zorgt ervoor dat zelfs de kleinste donaties een hoop kunnen bereiken.

Geef nu door het veld hieronder te gebruiken! Overweeg om een maandelijkse donatie te doen -- het zal het werk van Avaaz het hele jaar door ondersteunen