Pas je cookie-instellingen aan om deze functie te gebruiken.
Klik 'Alle toestaan' of activeer alleen de 'Doelgroepgerichte cookies'
Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het

Steun Avaaz met een donatie in 2024!

Steun Avaaz met een donatie in 2024!
Avaaz zet zich in om ervoor te zorgen dat de visies en waarden van burgers gereflecteerd worden in de belangrijkste besluitvormingsprocessen van deze tijd.

Onze campagnes werken. Samen hebben we historische overwinningen behaald op het vlak van klimaatverandering en biodiversiteit, gemeenschappen beschermd tegen gevaarlijke desinformatie, campagne gevoerd tegen conflicten, van Oekraïne tot Jemen, en miljoenen euro’s aan humanitaire hulp ingezameld voor gemeenschappen die het slachtoffer worden van rampen en oorlogen.

Maar we kunnen nog zoveel meer doen!

De komende maanden worden er belangrijke beslissingen genomen over de klimaatcrisis, het verdedigen van democratie en het beschermen van de natuur en mensenrechten. Onze beweging moet opstaan als nooit tevoren -- en samen kunnen we dat!

Alles wat we doen wordt volledig gefinancierd door kleine donaties -- we nemen geen geld aan van overheden of bedrijven.

Doneer nu om ons cruciale werk mogelijk te maken! Misschien wil je wel een doorlopende bijdrage geven? Daarmee steun je het werk van Avaaz het hele jaar door en zorg je ervoor dat we razendsnel kunnen reageren wanneer de wereld ons het hardst nodig heeft.

PS - Als je vooruit wilt plannen en Avaaz eventueel wilt opnemen in je testament, dan vind je hier alle nodige informatie (in het Engels).