Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Transformă tweeturile lui Trump într-o forță a binelui

Twitter este arma secretă a lui Trump. El folosește platforma pentru a răspândi ură și mesaje de propagandă, ca de exemplu că emigranții invadează SUA (nu fac asta), sau că milioane de oameni au votat ilegal (nu au făcut-o).

Cum ar fi dacă am reuși să-i transformăm mesajele de pe Twitter într-o forță a binelui?

Imaginează-ți că, pentru fiecare mesaj pe care Trump îl publică pe Twitter, milioane de oameni din toată lumea ar dona câțiva cenți. Când le numește pe femei „câini”, am dona pentru lupta pentru drepturile femeilor. Când neagă existența schimbărilor climatice, am susține apărarea planetei noastre. Și când minte, am finanța verificatori de informații și am promova adevărul.

Acest lucru ar putea să dea un impuls luptei împotriva Trumpismului și a extremei drepte de peste tot din lume!

O donație de doar 0,10 USD pentru fiecare tweet ar face o diferență masivă și poți stabili limite în cazul în care dependența de Twitter a lui Trump scapă de sub control. :-) Mai mult, mass media va prelua campania, inspirând mai mulți oameni să se alăture și să ne crească forțele. Dă clic pentru a-ți seta limita săptămânală și a face o donație imediat și hai să întoarcem cea mai puternică armă a lui Trump împotriva lui!

Publicat 10 March 2019