Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Donează

Avaaz este o organizație non-profit independentă care vrea să se asigure că oamenii obișnuiți au un cuvânt de spus în procesul de luare a deciziilor la nivel global. Prin campaniile sale internaționale, Avaaz face ca vocea ta să conteze în deciziile politice globale.

Facem treabă bună: împreună, am convins țările lumii să voteze în favoarea statului palestinian, am oprit cenzura corporatistă a internetului ajutând la blocarea ACTA, am protestat împotriva vânzării B SkyB lui Rupert Murdoch, am făcut lobby pentru salvarea pădurii amazoniene și am donat sute de mii de dolari pentru a opri cenzura mass-media din Siria.

Donează acum prin intermediul formularului! Contribuția ta periodică ne va permite să planificăm pe termen lung, oferindu-ne susținere pe tot parcusul anului.