Continuando, aceptas la Política de Privacidad de Avaaz, que explica cómo pueden usarse tus datos y cómo los protegeremos.
Entendido
Usamos las cookies para analizar como los visitantes utilizan esta página y ayudarnos a ofrecer la mejor experiencia posible. Mira nuestra Política de Cookies.
OK
La comunidad global en línea más grande y efectiva en generar cambio social

Tu que valores el paisatge del Pla de Bages: Dona suport a la campanya "Salvem l'Agulla 2016"

Tu que valores el paisatge del Pla de Bages: Dona suport a la campanya "Salvem l'Agulla 2016"
  
  

 


Por qué es importante

És important per aturar el projecte "Portal de l'Agulla", que preveu construir una àrea de servei (gasolinera, hotel de carretera, pàrquing de camions i restaurant fast-food) al costat del Parc de l'Agulla, en un entorn sensible sobre terrenys on es preveu l'ampliació del parc.

El Ple de l'Ajuntament de Sant Fruitós va acordar, en sessió de 12 de novembre de 2015, sotmetre a exposició pública l'Avanç de Modificació puntual del PGO en l'àmbit del sector "Portal de l'Agulla", assumint la iniciativa i promoció d'una proposta engegada per una societat inversora de Barcelona.

Aquest acord és el punt de partida per possibilitar urbanísticament el pla, el desenvolupament del qual suposarà un perjudici irreversible sobre el paisatge del Pla de Bages.

It is important to stop the project Portal de l'Agulla, which plans to build a service area (petrol station, hotel road, parking trucks and Fast Ford restaurant) next to the Parc de l'Agulla, in a land very sensitive included in the expected expansion of the park.

The Municipality of Sant Fruitós de Bages agreed at meeting of 12 November 2015, subject to public exposure the Advancement plan called "Portal de l'Agulla", taking initiative and promoting a proposal presented by an investment company in Barcelona.

This agreement is the starting point for making possible the processing of the plan, which will involve the development of irreversible damage on the landscape of the Pla de Bages.

Publicado Febrero 12, 2016
Denunciar esto como inapropiado
Hacer clic para copiar: