Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Komisja Kultury i Nauki Rady Miejskiej Wrocławia: Chcemy budowy pomnika Hana Solo na rondzie przy Porcie Lotniczym Wrocław!

2,728 podpisało. Niech będzie nas  3,000
2,728 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Tę petycję utworzył/a Arkadiusz K.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Arkadiusz K.
kieruje swoją petycję do:
Komisja Kultury i Nauki Rady Miejskiej Wrocławia
Han Solo, jako kluczowa postać świata Gwiezdnych Wojen (filmy, animacje, książki, seriale, gry, komiksy, itd.) jest nieodłącznym elementem współczesnej popkultury, jedną z najbardziej rozpoznawalnych fikcyjnych postaci na świecie. Zamiast wydawać miliony na zdjęcia Marylin Monroe czy stawiać kolejne pomniki tym samym osobom, lub postaciom, których nikt dzięki nim nie zacznie kojarzyć, możemy wspólnie stworzyć coś świeżego i wyjątkowego na skalę całego świata.

Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/1539502096349189/