Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności , która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
WOŚP Jurek OWSIAK: WOŚP-Potrzebującym!

1 podpisało. Niech będzie nas
50 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób możemy ich używać. W każdej chwili możesz anulować subskrypcję. Jeśli mieszkasz w USA i nie masz ukończonych 13 lat lub mieszkasz w innym kraju i nie masz ukończonych 16 lat, uzyskaj najpierw zgodę rodzica lub opiekuna, zanim przejdziesz dalej.
Tę petycję utworzył/a Andrzej. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Andrzej
kieruje swoją petycję do:
WOŚP Jurek OWSIAK
Moi drodzy. Drogi Jurku!! Trudno wymienić pokrótce przykłady kiedy WOŚP pomagała naszej Służbie Zdrowia. Wszyscy je znamy. Jednak zauważyłem jeszcze jeden sposób. Wraz ze wzrostem popularności portali społecznościach jak np. Facebook pojawia się w nich masa apeli o zbiórki  na leki których NFZ nie refunduje, a bez których chorzy ludzie...po prostu umrą. Co Wy na to, co Ty na to Jurku, aby utworzyć specjalne konto WOŚP z przeznaczeniem właśnie na pomoc tym ludziom i po każdym Finale jakąś część zebranych środków przelewać na nie właśnie i jeśli nie pomóc zrefundować w całości, bo zdaję sobie sprawę ze czasami chodzi o olbrzymie sumy, to chociaż w jakimś procencie. Zawsze lepiej startować z akcją, gdy już spora suma jest na początku. Może i NFZ byłby w stanie zmienić decyzję dotyczącą danego leku gdyby nie musial pokrywać 100%. Szczegóły pozostawiam Tobie i Sztabowi, mamy dużo czasu do następnej zimy, może warto pochylić się nad tematem i dać konkretnym osobom nadzieję.? WOŚP pomaga ludziom, którymi w jakiś sposób NFZ tez się zajął, tu chodzi o ludzi, którym nie chce, bądź nie może pomóc. Cieszę się, że zostajesz z Orkiestrą, i na początek już proponuję nowe zadanie. Ciekaw jestem Twego zdania, i zdania Waszego dobrzy ludzie! Ilość Waszych podpisów niech będzie dowodem czy warto!
Opublikowane (Aktualizacja )