Продолжая пользоваться сайтом, Вы принимаете Политику конфиденциальности Авааз, в которой разъясняется, как могут быть использованы Ваши данные и как обеспечивается их защита.
Понятно
ОК
Український центр оцінювання якості освіти: Прошу зарахувати всім учасникам ЗНО з біології бали за некоректні питання

1 подписали петицию. Давайте соберем
50 Сторонники

Подписать

Avaaz.org защищает Вашу конфиденциальность и будет информировать Вас об этой и подобных кампаниях
Эта петиция была создана пользователем Інна Б., чье мнение может не совпадать с мнением сообщества Авааз.
Інна Б.
создал эту петицию с обращением к
Український центр оцінювання якості освіти
Деякі питання не відповідають змісту тесту. Питання про те, з чого будують будинки у Венеції та місце проживання коали є недоречним у тесті з біології. Адже більше направлені на географію. Також питання про отримання протидифтерійної лікувальної сироватки. Учні не повинні знати, що вводять коням. На ранніх етапах ембріогенезу амніоцентез для дослідження, в тому числі
каріотипу, не роблять.. Ранній строк десь після 8 тижнів. До цього
часу це вже не ранній ембріогенез, а останні етапи його з переходом в
плодовий період. У жодному підручнику з курсу шкільної програми чи підготовки до ЗНО не знайдеш відповіді на ці запитання. Прошу зарахувати відповіді на ці питання як вірні.

Опубликовано (Обновление )