Продолжая пользоваться сайтом, Вы принимаете Политику конфиденциальности Авааз, в которой разъясняется, как могут быть использованы Ваши данные и как обеспечивается их защита.
Понятно
ОК
Час України

1 подписали петицию. Давайте соберем
50 Сторонники

Подписать

Avaaz.org защищает Вашу конфиденциальность и будет информировать Вас об этой и подобных кампаниях
Эта петиция была создана пользователем Denis S., чье мнение может не совпадать с мнением сообщества Авааз.
Denis S.
создал эту петицию с обращением к
Верховна Рада України
Друзі по усій Україні!

Зараз вирішується майбутнє нашої країни : ми можемо разом піти до демократії, процвітання і толерантності, або повернутись до репресій і корупції “Старшого Брата”. Заради майбутнього наших дітей - це наш шанс.

Те, що було закликом до Євромайдану зараз стало чимось набагато більшим. Коли міліцейські сили атакували мирних демонстрантів, наш уряд втратив легитимність - час показати Януковичу, що ми не будемо терпіти ні його, ні Путіна. Підписав заклик до нових виборів і продемонстрував підтримку європейському шляху, а також розповів про цю петицію усім небайдужим, ми зможемо змінити ситуацію.

Підпишіть зараз и розкажіть усім, для кого важливо майбутнє України - коли ми отримаємо 100 тисяч підписів, то продемонструємо нашу підтримку людям на Майдані і закличемо до відставки Януковича! Нас не зупинити - підпишіть и розішліть!
Опубликовано (Обновление )