Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Φορείς και πολίτες της Ρόδου : Συμμετοχή στο Ροδιακό Δίκτυο Υπεράσπισης Δημόσιας Περιουσίας

822 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   1,000
822 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Ροδιακό Δίκτυο Υπεράσπισης Δημόσιας . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Ροδιακό Δίκτυο Υπεράσπισης Δημόσιας .

Παραλήπτες:
Φορείς και πολίτες της Ρόδου
Η Δημόσια Περιουσία της Ρόδου κινδυνεύει. Δημιουργούμε σήμερα το Ροδιακό Δίκτυο Υπεράσπισης και Δίκαιης Διαχείρισης της Δημόσιας Περιουσίας και καλούμε όλους τους πολίτες του νησιού μας και όλους τους φορείς του τόπου, να συμμετάσχουν σ' αυτό.
Με την κίνηση αυτή δεν θέλουμε απλώς να αναστείλουμε τα επίμαχα νομοσχέδια και τις συνέπειές τους. Κυρίως θέλουμε να διαμορφώσουμε όλοι μαζί, τις δικές μας προτάσεις για την ανάπτυξη της Ρόδου, με όρους σεβασμού και προστασίας των δασών, των δασικών εκτάσεων, της παράκτιας ζώνης και γενικά της δημόσιας περιουσίας και όρους βελτίωσης των συνθηκών ζωής και εργασίας κάθε Ροδίτη και Ροδίτισσας. Με την υπογραφή σας δηλώνεται ότι επιθυμείτε να είστε μέλος του δικτύου. Οι φορείς θα πρέπει να έχουν απόφαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου ή του οργάνου διοίκησής τους.
Δημοσιεύτηκε: 8 Αυγούστου 2014 (Ενημερώθηκε: 14 Απριλίου 2015)