Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Κυβέρνηση της Ελλάδας: Να αποσυρθεί το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
- Παραλήπτες:
Κυβέρνηση της Ελλάδας
Οι υπογράφοντες εργαζόμενοι επιστήμονες (μηχανικοί – δικηγόροι – γιατροί – οδοντίατροι – φαρμακοποιοί κα) εκφράζουμε τη ριζική αντίθεσή μας στο απαράδεκτο και αντισυνταγματικό σχέδιο νόμου που παρουσίασε η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και ζητάμε την άμεση απόσυρσή του.
Το σχέδιο νόμου:
  • Αυξάνει τις εισφορές, ειδικά στους νέους, στους ανέργους, στους αυτοαπασχολούμενους και στους εργαζόμενους με ΔΠΥ με στόχο (σε συνδυασμό με την υπέρμετρη φορολόγηση) την κοινωνική - οικονομική εξόντωση μας.
  • Μειώνει δραματικά τις συντάξεις
  • Ενοποιεί διαφορετικά ταμεία με μόνο στόχο την ισοπέδωση δικαιωμάτων και την υφαρπαγή αποθεματικών
Είναι ζήτημα επιβίωσης να μην επιτρέψουμε τη βαρβαρότητα αυτή. Συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις όπως την απεργία-αποχή που έχουν προκηρύξει δικηγόροι - μηχανικοί, στη μεγάλη παντεχνική πανεπιστημονική συγκέντρωση της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου στις 11:30 π.μ .στα Προπύλαια και σε κάθε άλλη που θα καλεστεί.
Καλούμε:
  • την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο ασφαλιστικής απορρύθμισης.
  • όλους τους φορείς των εργαζόμενων επιστημόνων και κάθε άλλο πληττόμενο κοινωνικό φορέα σε κοινό μέτωπο αγώνα για να μην περάσει η ασφαλιστική απορρύθμιση.
  • τους συναδέλφους μας σε κοινό αγώνα να μην περάσουν τα μνημονιακά σχέδια κοινωνικής καταστροφής

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )