Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Πρωτοβουλία διαλόγου για την Άμεση Δημοκρατία: Απαιτούμε  Δημοψήφισμα  για την  'Συμφωνία των Πρεσπών'

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Κώστας Λ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Κώστας Λ.
- Παραλήπτες:
Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Πρωθυπουργός της Ελλάδας Ελληνικός Λαός
Η επικύρωση της 'Συμφωνίας των Πρεσπών' θίγει ζωτικά εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας και του Ελληνισμού και γι αυτό δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στην επικύρωσή της από μια συγκυριακή, αμφισβητούμενη και ετερόκλητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Γι αυτό απαιτούμε να επικυρωθεί άμεσα μέσα στο 2018 με καθολικό λαϊκό δημοψήφισμα και στην Ελλάδα, γιατί ο Ελληνικός Λαός δεν έδωσε εξουσιοδότηση για τις ανιστόρητες, επικίνδυνες και απαράδεκτες παραχωρήσεις της ελληνικής κυβέρνησης προς την κυβέρνηση της π.Γ.Δ.Μ.
Δείτε και διαβάστε ολόκληρο το σκεπτικό αυτής της παρέμβασης http://classlessdemocracy.blogspot.com/2018/09/blog-post_29.html

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )