Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Προς τους
κκ. Πρωθυπουργό, Αντιπρόεδρο,  Υπουργούς Υγείας και Δικαιοσύνης.: Το  πλεόνασμα πρέπει να διατεθεί για την περίθαλψη  των ανασφάλιστων.

Προς τους κκ. Πρωθυπουργό, Αντιπρόεδρο, Υπουργούς Υγείας και Δικαιοσύνης.: Το πλεόνασμα πρέπει να διατεθεί για την περίθαλψη των ανασφάλιστων.

139 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   200
139 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Αθανάσιος . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Αθανάσιος .

Παραλήπτες:
Προς τους κκ. Πρωθυπουργό, Αντιπρόεδρο, Υπουργούς Υγείας και Δικαιοσύνης.
Η κυβέρνηση καυχάται ότι έχει πλεόνασμα, και θα δώσει «κοινωνικό μέρισμα» στις «ευπαθείς ομάδες». Όμως κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι επειδή έμειναν ανασφάλιστοι, αλλά αυτοί δεν αποτελούν ευπαθή ομάδα για την κυβέρνηση. Ευπαθείς ομάδες είναι για την κυβέρνηση μόνο όσοι ψηφίζουν για την μακροημέρευσή της.
Απαιτούμε : Αυτό το «πλεόνασμα αίματος» να διατεθεί για την περίθαλψη των ανασφάλιστων.
Επιτέλους,
Πόσους ακόμα θανάτους χρειάζεσθε για να παραμείνετε «κυβέρνηση»;

.
Δημοσιεύτηκε: 19 Μαρτίου 2014 (Ενημερώθηκε: 14 Απριλίου 2015)