Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Ζητούμε να μην καταργηθούν οι επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις!

1,296 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   2,000
1,296 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Μαθητές . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Μαθητές .

Παραλήπτες:
Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων
Η κατάργηση των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων αφαιρεί το δικαίωμα των μαθητών να διεκδικήσουν μια θέση εισαγωγής στα πανεπιστήμια την χρονιά που τελειώνουν το λύκειο, αν λόγω ασθένειας δεν κατορθώσουν να πάρουν μέρος στις προγραμματισμένες ημερομηνίες. Κατά αυτόν τον τρόπο οι μαθητές θα αναγκαστούν να επαναλάβουν την προετοιμασία για την επόμενη χρονιά επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό της οικογένειας και την ψυχική τους υγεία.
Επίσης ζητάμε την επανεξέταση του νέου εκπαιδευτικού συστήματος που προτάθηκε, λαμβάνοντας υπόψη την άποψη των μαθητών και των μάχιμων καθηγητών
Δημοσιεύτηκε: 4 Φεβρουαρίου 2017 (Ενημερώθηκε: 21 Φεβρουαρίου 2017)