Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
24 ώρες για να σώσουμε τα δάση της Ελλάδας!

24 ώρες για να σώσουμε τα δάση της Ελλάδας!

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

,
Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Spyro L. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Spyro L.
- Παραλήπτες:
Υπουργούς Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη (ΠΑΣΟΚ) και Νίκο Ταγαρά (ΝΔ)
20/12/14 Κερδίσαμε! Χιλιάδες από εμάς υπογράψαμε μέσα σε 48 ώρες, στη συνέχεια παραδώσαμε το ψήφισμά μας απευθείας στη Βουλή και επικοινωνήσαμε με τα ΜΜΕ προκαλώντας τις αντιδράσεις κυβερνητικών βουλευτών. Οι Υπουργοί Περιβάλλοντος ένιωσαν την πίεση κι απέσυραν τις δασοκτόνες διατάξεις! Καταφέραμε μια τεράστια νίκη για τα δάση μας! Ας συνεχίσουμε να υπογράφουμε και να διαδίδουμε για να τα κρατήσουμε προστατευμένα:
------------
Το μεγάλο ξερίζωμα της Ελλάδας παίρνει εξωφρενικές διαστάσεις. Αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα ύπουλο νομοσχέδιο για να χαρίσει τα δάση μας σε καταπατητές. Αν αυτό το έκτρωμα ψηφιστεί, όχι μόνο θα νομιμοποιηθούν ήδη υπάρχουσες παρανομίες, αλλά θα ανοίξει η πόρτα και για νέες καταπατήσεις. Έχουμε όμως μια τελευταία ευκαιρία να τους σταματήσουμε.

Οι Υπουργοί Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης και Ν. Ταγαράς έχουν την πολιτική δύναμη να αποσύρουν το δασοκτόνο νομοσχέδιο, αλλά ελπίζουν ότι με το θόρυβο της εκλογής Προέδρου θα περάσει απαρατήρητο χωρίς αντίδραση απ΄τους πολίτες και τα ΜΜΕ. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι δύο Υπουργοί σ’αυτή την προεκλογική περίοδο εντυπώσεων είναι μια δημόσια κατακραυγή που θα ξεσκεπάσει το σκανδαλώδες νομοσχέδιο.

Αν ενώσουμε τώρα τις φωνές μας κατά χιλιάδες, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εκκωφαντική αντίδραση και να τους αποδείξουμε πως το ξεπούλημα των δασών μας θα έχει τεράστιο πολιτικό κόστος και για τους ίδιους και για τα κόμματά τους. Η δύναμή μας είναι στον αριθμό μας – υπόγραψε τώρα για να απαιτήσουμε απ΄τους δύο Υπουργούς να σώσουν τα δάση μας και διάδωσέ το σε φίλους και γνωστούς.

Μας μένουν μόνο 24 ώρες πριν τεθεί το σχέδιο νόμου για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )