Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ A'& Β'ΒΑΘΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

542 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   750
542 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Η.Αγία . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Η.Αγία .

Παραλήπτες:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ/ ΠΟΛΙΤΕΣ/ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Ούσα μητέρα παιδιού στο φάσμα του Αυτισμού, στο "Ακριτικό Χαλκούτσι Ωρωπού", βιώνοντας έλλειψη, 2 Φιλολογικών, 1 Μαθηματικών, 1 Αγγλικών, Εικαστικά, Μουσική, ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (απόφαση κρατική που μας αφήνει άναυδους), ΚΑΙ καθαρά πλέον νοιώθουμε τις χρονοβόρες διαδικασίες τοποθετήσεων Καθηγητών να πλήττουν τα παιδιά μας,
τις ελπίδες μας για μια υγιή χρονιά να εξανεμίζονται:
Ζητάμε σήμερα από το ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ ΩΡΩΠΟΥ συμπαράσταση Πανελλήνια! Γιατί κανένα μα κανένα σχολείο δεν πρέπει να μείνει χωρίς δασκάλους! Κανένα ΑμεΑ παιδί στην Γενική Εκπαίδευση χωρίς παράλληλη! Κανένας αυτιστικός μαθητής χωρίς παράλληλη, μόνος-έτσι κι αλλιώς!
Ελπίζουμε στην Πανελλήνια Αρωγή!
Μετά τιμής,
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες   "Η Αγία Σκέπη"
ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΑΜΠΑΛΑΚΟΥ

Δημοσιεύτηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2019 (Ενημερώθηκε: 22 Σεπτεμβρίου 2019)