Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
Ενταξει
Καταργήστε τον αντισυνταγματικό αντικαπνιστικό νόμο του κράτους.

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Κώστας Κ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Κώστας Κ.
- Παραλήπτες:
Θάνος Πλεύρης Υπουργός Υγείας, πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο απαγχονισμός του γεγονότος και η κοπή του στα μέτρα της ανθρώπινης πράξης παρά των νόμων της λογικής καταδικάζεται από κάθε σχεδόν σύνταγμα κράτους για τον άνθρωπο στον οποίο ανήκει ο εξωτερικός του έλεγχος του σώματός του από την σκέψη του και όχι από εξωτερικούς από αυτόν παράγοντες. Δηλαδή, ο έλεγχος του σώματος από το μυαλό και την σκέψη ανήκει σε καθένα υπουργό υγείας μόνο για το άτομο του και όχι για τα άλλα άτομα για τα οποία υπάρχει η απαίτηση το θεώρημα να εκτελείται. Η παράβαση του δικαιώματος της ελεύθερης διακίνησης και η καταπάτηση του όπως διαπράττεται από τον αντισυνταγματικό και αντικαπνιστικό νόμο χρήζουν της συμμόρφωσης των συμβεβλημένων με τους νόμους της λογικής και το Σύνταγμα.

Η απομόνωση και ο παραμερισμός των καπνιστών στην τελευταία γωνιά του δρόμου ή του αερολιμένα και η απόρριψή τους από τους υπόλοιπους κάνοντας την δουλειά τους κακό-χαρακτηρίζεται για το ακραίο κοινωνικό αδίκημα διαψεύδοντας κάθε κρατικό σύνταγμα από αιτία κατάρτισής του επιβαρύνοντας με την προσπάθειά και την κούρασή τους από την εργασία την αποτυχία τους να πείσουν τους συνανθρώπους τους ότι ασχολήθηκαν με κάτι παράγωγα συμμετέχοντας επιδέξια σε κάτι άλλο.

Οι πράξεις κανενός από κοινωνικού συνόλου δεν επιτρέπεται να προβλέπονται με ακρίβεια από τον νόμο αντί για ό,τι χρειάζεται να μην κάνει ώστε να μην γίνει. Αντίθετα η λήψη και η απολαβή της οδηγίας προς εκτέλεση απαγορεύονται χωρίς την πρακτική εφαρμογή της από άλλον νόμο και το Σύνταγμα για την περίπτωση όταν υπερισχύει. Το υπαίθριο κάπνισμα αφιλόξενα με την ατμόσφαιρα προβλέπεται για την ακρίβεια από τον νόμο εκλαμβάνοντας την ανακρίβεια του καθορισμού του και εκλογικεύοντας την εγκυρότητα των οδηγιών προς εκτέλεση εμπεδώνοντας το δόγμα στον άνθρωπο που το εκτελεί.

Δεν θα χρειαστεί να γίνει κάτι παραπάνω από την αγορά της και την αποπληρωμή προς ανάλωση με τον προβλεπόμενο τρόπο και όχι τόπο και χρόνο από τον κάτοχο καθενός διατιθέμενου καταναλωτικού αγαθού της αγοράς με την εργασιακή κινητοποίηση από την επιβίωση για την απόκτηση τους.

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )