Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
ZHTAME  ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ZHTAME ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

,
Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Παναγιωτης Η. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Παναγιωτης Η.
- Παραλήπτες:
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας φοιτούν ήδη, σχεδόν, εκατό μαθητές του Γυμνασίου , αριθμός ο οποίος ενδεχομένως να αυξηθεί μετά τις κατακτήτριες εξετάσεις για την Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου στις 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Το κτίριο που στεγάζεται το σχολείο , το παλαιό δημοτικό της Προσύμνης, διαθέτει έξι τάξεις  και μια μεγάλη αίθουσα η οποία σήμερα χρησιμοποιείται ως εργαστήριο Εικαστικών. Από τις έξι τάξεις οι πέντε χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των τμημάτων ( 2 τμήματα στην Πρώτη Γυμνασίου, 2 στην Δευτέρα και ένα στην Τρίτη) ενώ η τελευταία αίθουσα έχει διαμορφωθεί σε εργαστήριο χορού (black box).

Για την ομαλή λειτουργία του σχολείου μας χρειαζόμαστε, σήμερα τουλάχιστον, επιπλέον αίθουσες για να στεγάσουν το εργαστήριo θεάτρου - κινηματογράφου, το εργαστήριο θετικών επιστημών, μια βιβλιοθήκη και το εργαστήριο πληροφορικής. Βέβαια δεν έχουμε υπολογίσει την μελλοντική λειτουργία λυκειακών τάξεων που θα οξύνει περισσότερο το κτιριακό μας πρόβλημα. Επιπρόσθετα να τονίσουμε ότι τα παιδιά μας αυτά τα τρία χρόνια λειτουργιάς του σχολείου δεν έχουν αθλητικές εγκαταστάσεις στον αυλειο χώρο ( γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ, γυμναστήριο κλπ).

Εμείς σήμερα ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς ( ειδικά τον Δήμο Άργους Μυκηνών, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Υπουργό Παιδείας) να προβούν σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια για την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του σχολείου, με γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη του με τη δημιουργία λυκειακών τάξεων ώστε το μοναδικό Καλλιτεχνικό Σχολείο της Πελοποννήσου να στεγαστεί σε ένα σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό κτίριο στην Αργολίδα.

Καλούμε όλες και όλους να συνυπογράψουν αυτην την προσπάθεια μας για να αποκτήσει τελικά το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας ενα κτίριο εφάμιλο των προσδοκιών μας και των δυνατότητων του.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας "ΑΣΤΕΡΙΩΝ"
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )