Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ “ΣΙΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ “ΣΙΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

,
Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.
- Παραλήπτες:
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Πριν δύο ημέρες, η διεύθυνση του χειμερινού κινηματογράφου “Σινέ – Αλεξάνδρα” ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η Τετάρτη 24 Απριλίου θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας της αίθουσας, καθώς ο ιδιοκτήτης του χώρου επέλεξε να μην ανανεώσει τη σύμβαση με τους διαχειριστές του κινηματογράφου. Δεν γνωρίζουμε αν το “Σινέ-Αλεξάνδρα”, η τελευταία χειμερινή κινηματογραφική αίθουσα της Καλλιθέας, παύσει οριστικά να λειτουργεί ως σινεμά.

Τα τελευταία 9 χρόνια, το “Σινέ-Αλεξάνδρα” είναι ένας ζωντανός χώρος πολιτισμού και μια υγιής επιχείρηση, που κατόρθωσε, σε δύσκολες εποχές για το σινεμά, να προσελκύσει το κοινό της Καλλιθέας (και όχι μόνον), με ένα ισορροπημένο, ποιοτικό αλλά και δημοφιλές πρόγραμμα, που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των θεατών, από απαιτητικούς σινεφίλ, έως οικογένειες και παιδιά. Αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, όπου οι εργαζόμενοι, με το χαμόγελο και την άψογη εξυπηρέτηση, κατάφεραν να αναπτύξουν προσωπικές σχέσεις με τους θεατές, οι οποίοι συχνά επιλέγουν την κινηματογραφική αίθουσα για τις οικογενειακές τους εξόδους.

Ως κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνον, ζητάμε από τους αρμόδιους θεσμούς – φορείς (Δήμος Καλλιθέας, Περιφέρεια Αττικής, Υπουργείο Πολιτισμού, κ.α.), τη με κάθε τρόπο εξεύρεση λύσης για τη διάσωση της μοναδικής κινηματογραφικής χειμερινής αίθουσας σε ολόκληρη την Καλλιθέα. Ας κάνουμε όλοι μας ό,τι μπορούμε, ο καθένας από την πλευρά του, έτσι ώστε να διατηρηθεί ένας χώρος απόδρασης από την πραγματικότητα που ζούμε, με τη θαλπωρή της συνοικιακής αίθουσας.

Σαν πρώτη κίνηση, θα συγκεντρωθούμε την Τετάρτη 24 Απριλίου (τελευταία ημέρα λειτουργίας της αίθουσας), στις 18.30, μπροστά από το “Σινέ-Αλεξάνδρα” (Κρέμου 141, Καλλιθέα) σε ένδειξη υποστήριξης και διαμαρτυρίας.

Επίσης, καλούμε όποιον/α συμφωνεί με τα παραπάνω, να προσυπογράψει αυτό το κείμενο, με το όνομα και την ιδιότητά του/της.

Στέλλα Καβαδάτου – Κάτοικος Καλλιθέας – Διανομέας κινηματογράφου με έδρα την Καλλιθέα
Πηνελόπη Ρίγγα – Αιθουσάρχης κινηματογράφων
Βαλερί Εσνάρντ – Κάτοικος Καλλιθέας – Υπάλληλος τουριστικού γραφείου
Κατερίνα Καβαδάτου – Κάτοικος Καλλιθέας – Μακιγιέζ κινηματογράφου – θεάτρου
Φίλιππος Καλυμνιός – Κάτοικος Καλλιθέας – Δάσκαλος κιθάρας
Βασίλης Κωνσταντόπουλος – Διανομέας κινηματογράφου
Άκης Καπράνος – Δημοσιογράφος
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )