Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
Νομός Καβάλας : ΟΧΙ στην υποβάθμιση των σχολείων μας

Νομός Καβάλας : ΟΧΙ στην υποβάθμιση των σχολείων μας

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

,
Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Κωνσταντίνα Π. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Κωνσταντίνα Π.
- Παραλήπτες:
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας
ΨΗΦΙΣΜΑ – ΑΙΤΗΜΑ
της Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης των Συλλόγων Γονέων Σχολείων Νομού Καβάλας και των φορέων της Τοπικής Κοινωνίας
του Νομού Καβάλας

Όλοι εμείς οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και οι φορείς και συλλογικότητες του Νομού Καβάλας που υπογράφουμε το παρόν Ψήφισμα – Αίτημα, εκφράζουμε την κατηγορηματική αντίθεσή μας στην απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας που επιβάλλει την υποβάθμιση σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλους τους Δήμους του Νομού Καβάλας, χωρίς να λαμβάνει υπόψη κανένα κοινωνικό, οικονομικό, παιδαγωγικό και γεωγραφικό-γεωμορφολογικό κριτήριο.
Προτάσσουμε την ανάγκη για αύξηση της Κρατικής χρηματοδότησης στην Παιδεία, ώστε να εξασφαλίζεται η ισότιμη, ολόπλευρη και ποιοτική εκπαίδευση των παιδιών μας σε ένα σύγχρονο, ασφαλές, πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο σχολείο.
Απαιτούμε την άμεση και οριστική ανάκληση της Απόφασης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβάθμιση σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Καβάλας.
Είμαστε αντίθετοι και θα κινηθούμε ενάντια σε κάθε απόφαση για συγχώνευση και συνδιδασκαλία τάξεων, αλλά και σε αναστολή λειτουργίας – καταργήσεις – συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων.


Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )