Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΥΠΕΡ ΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ, ΠΑΧΗ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΥΠΕΡ ΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ, ΠΑΧΗ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟ

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

,
Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Θωμαΐς Λ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Θωμαΐς Λ.
- Παραλήπτες:
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΑΡΙΑΝΔΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΔΜΗΕ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Πρωτίστως να δούμε αν υπάρχει κανένα όφελος για την κοινωνία μας. ΟΧΙ δεν υπάρχει. Γίνεται ένα έργο που μόνο την περιοχή μας δεν αναβαθμίζει ή δεν εξυπηρετεί. θα μου πεις εγωιστικό είναι αυτό που λέω όπως και για τους μετανάστες. Έχετε σκεφτεί όμως πως από εκεί που θα περάσει το καλώδιο (παράδρομος) δεν πρόκειται να γίνει εκεί άλλο έργο? πχ. να περάσει το φυσικό αέριο. Άρα από εκεί που θα περάσει δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι που ενδεχομένος να οφελήσει τον τόπο μας. Δεύτερον, δεν είμαι επιστήμονασ για να ξέρω αν όντως έχει περιβαλλοντικές επιπτώσεις και επιπτώσεις στον άνθρωπο. Την μελέτη που είχαν διαβάσει και ασχοληθεί αντικειμενικά κάποιοι, αυτό που μας μετέφεραν είναι πως και οι συγγραφείς αυτής δεν μπορούν να πουν με σιγουριά αν όντως υφίσταται θέμα για την υγεία μας ή το περιβάλλον, καθώς η διεθνής βιβλιογραφία δεν αναφέρει κάτι μιας και δεν γίνονται τέτοια έργα σε κατοικημένες περιοχές. Τρίτον, Έχω πια βαρεθεί έργα που υποβαθμίζουν και δεν αναβαθμίζουν τον τόπο που ζω. Που είναι πρώτυπα σχολεία, που είναι ένα κολυμβητήριο, που είναι μια μαρίνα, που είναι γήπεδα βόλευ και πολλα άλλα. Τέταρτον, δεν δέχομαι άλλο διυληστήρια, εργαστάσια, καλώδια, καζάνια πετρελαίων στην περιοχή που ζώ εγώ και το παιδί μου. Πέμπτο, η κατασκευαστική μελέτη του καλωδίου άλλαξε, δυστυχώς οι αλλαγές έγιναν προς την οικονομία του εργολάβου. Στην Ελλάδα που ζούμε δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν εργολάβο που αναλαμβάνει έργα μέσα στην περιοχή μου, χωρίς την επίβλεψη ενός Δήμου που πραγματικά μπορεί έμπρακτα να μεριμνά προς το κοινό καλό. Μιας και ο Δήμος μας είναι ανύπαρτκος (δες όμβρια στην Νεά Πέραμο, δες αποχετευτικό, κτλ) θα καταλάβεις τι εννοω.
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )