Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
Παραχωρήστε την αίθουσα του Πάρκου ΚΑΠΑΨ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελ/πων.

Παραχωρήστε την αίθουσα του Πάρκου ΚΑΠΑΨ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελ/πων.

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

,
Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Πολ.Συλ.Άνω.Αμπελ/πων Π. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Πολ.Συλ.Άνω.Αμπελ/πων Π.
- Παραλήπτες:
Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αθηναίων
        
Εκφράζουμε την απαίτησή μας να παραχωρηθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, η αίθουσα του Πάρκου ΚΑΠΑΨ (Λάκωνος 9) , κατά χρήση, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων ώστε, με τη λειτουργία των πολλών πολιτιστικών τμημάτων του, των περιβαλλοντικών επιτροπών του, την επιτροπή αλληλεγγύης του, με τις πολύμορφες εκδηλώσεις του, τόσο στην αίθουσα όσο και στο Πάρκο ΚΑΠΑΨ, να συνεχιστεί η πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση του, προς όφελος όλων των κατοίκων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων ιδρύθηκε το 1959. Έχει προσφέρει αδιάλειπτα έργο στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των δημοτών, προωθώντας τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, αναζητώντας ανάσες πρασίνου και πολιτισμού. Τα τελευταία έξι χρόνια φιλοξενείται από το Δήμο Αθηναίων σε μία από τις επτά αίθουσες του Πάρκου ΚΑΠΑΨ –το οποίο, αν ο Σύλλογος δεν είχε παλέψει για χρόνια μαζί με τους κατοίκους, θα ήταν μια ακόμα τσιμεντένια επέκταση και όχι Πάρκο.  Τα πολιτιστικά του τμήματα που λειτουργούν καθημερινά και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, δίνουν τη δυνατότητα σε πάνω από 500 ανθρώπους την εβδομάδα να συνευρεθούν, να ενημερωθούν, να εκφραστούν, να δημιουργήσουν.
Ο Δήμος Αθηναίων, οφείλει να παραχωρήσει και επίσημα την αίθουσα στο Σύλλογο, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στη δημιουργία του Πάρκου ΚΑΠΑΨ αλλά και το ευρύτερο έργο του στην περιοχή.
Ας σημειωθεί ότι όλοι οι σύλλογοι της περιοχής μας, με υπόμνημά τους έχουν συμφωνήσει  με την παραχώρηση της αίθουσας για χρήση από τον σύλλογό μας. Είναι αυτονόητο πως η μακρόχρονη στενή συνεργασία και κοινή δράση του συλλόγου μας με όλους τους κατοίκους και όλους τους άλλους φορείς, εγγυάται ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα όποτε οι άλλοι φορείς επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν για κάποια εκδήλωσή τους την αίθουσα.

--------------
Περισσότερες πληροφορίες:
https://anoampelokipi.gr/

Γίνετε μέλη της Ομάδας "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ" στο Facebook: https://facebook.com/groups/525002604184993
--------------Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )