Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

,
Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την ΚΑΤΟΙΚΟΙ Τ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
ΚΑΤΟΙΚΟΙ Τ.
- Παραλήπτες:
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Η δημοτική αρχή Τυρνάβου,  την Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, πήρε απόφαση να εκχωρήσει  σε ιδιώτη έργο 55.055,39 ευρώ για την αποκομιδή των αστικών απορριμάτων και το πλύσιμο των κάδων της δημοτικής ενότητας Αμπελώνα καθώς και την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών ολόκληρου του δήμου Τυρνάβου με απευθείας ανάθεση και για 2 μήνες . Ενώ θα μπορούσε να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας  με νέες προσλήψεις και να μπορέσει να αξιοποιήσει στο έπακρο τον εξοπλισμό που ήδη διαθέτει ο δήμος. 
Ο δήμαρχος επιλέγει να χρεώσει τον Δήμο με το ποσό των 110.110,78 ευρώ για 4 μήνες συνάπτοντας σύμβαση με ιδιωτική επιχείρηση της Θεσσαλονίκης ενώ θα μπορούσε, όπως έκαναν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, να προσλάβει συνδημότες μας για την ίδια ακριβώς υπηρεσία.
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )