Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Ζητάμε διερεύνηση και απόδοση ευθυνών

13,707 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   20,000
13,707 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την George T. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
George T.

Παραλήπτες:
Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Οι ατιμωτικές και διαστροφικές ενέργειες της αστυνομίας μας ευτελίζουν ως άτομα και ως κοινωνία και μας ενισχύουν την πεποίθηση ότι κινδυνεύουμε από αυτούς ακριβώς που έχουν καθήκον να μας προστατεύουν.

Ακόμη και αν δεν στρέφονται σε μας προσωπικά, μας προσβάλλουν βάναυσα ως μέλη της ίδιας κοινωνίας με τα πρόσωπα εκείνα που έχουν υποστεί υποχρεωτικό ξεγύμνωμα μέσα σε αστυνομικά τμήματα ή σε δρόμο, που έχουν αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση, που έχουν δεχθεί χυδαιότατη προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επειδή οι πράξεις αυτές κατά την άποψή μας στρέφονται εναντίον του συνόλου της κοινωνίας και της ανθρώπινης υπόληψης, ζητούμε τη διερεύνηση των καταγγελλομένων με μαρτυρίες και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και όχι μόνο, ώστε να αποδοθούν ευθύνες στα αστυνομικά όργανα που εκτελούν αυτές τις ενέργειες και στους συνυπεύθυνους προϊσταμένους τους.

Δημοσιεύτηκε: 8 Δεκεμβρίου 2019 (Ενημερώθηκε: 31 Ιανουαρίου 2020)