Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
Συγχρηματοδότηση της διεξαγωγής της Α' Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών από ΕΠΟ & Πολιτεία

Συγχρηματοδότηση της διεξαγωγής της Α' Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών από ΕΠΟ & Πολιτεία

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

,
Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Nikolaos L. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Nikolaos L.
- Παραλήπτες:
Γραφείο Πρωθυπουργού, ΕΠΟ, ΓΓΑ,
Η διεξαγωγή της μεγάλης κατηγορίας του Γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2020-21, αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για την διάσωση του αθλήματος στην χώρα μας.Ένα πρωτάθλημα που στελεχώνει ως επί το πλείστον τις Εθνικές ομάδες και δίνει το δικαίωμα στον πρωταθλητή να αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να διεξαχθεί κανονικά όπως διεξάγονται και τα υπόλοιπα κορυφαία πρωταθλήματα για τα οποία μάλιστα υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια κρατική ενίσχυση, είτε άμεση είτε έμμεση.Έφτασε λοιπόν η στιγμή για την πολιτεία να στηρίξει το Γυναικείο ποδόσφαιρο όπως στηρίζει και όλα τα άλλα αθλήματα και μάλιστα χαμηλότερων κατηγοριών χωρίς καμία ανταποδοτικότητα.
Επιπρόσθετα ήρθε η ώρα για την ΕΠΟ να αποδείξει ότι νοιάζεται για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο και να βγει αυτήν μπροστά ώστε να φροντίσει να διεξαχθεί κανονικά η Α' Εθνική Γυναικών όπως σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη και μάλιστα με την χρηματοδότηση των αντίστοιχων Ομοσπονδιών.

Ψηφίζω και απαιτώ την χρηματοδότηση από τους φορείς, για την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων ώστε να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα.
Απαιτούμε Ισονομία και Ισότητα, βάζοντας παράλληλα τέλος σε έναν κοινωνικό ρατσισμό που τελείται επί χρόνια στην χώρα μας εις βάρος αυτού του Αθλήματος.

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )