Ενημέρωσε τις Ρυθμίσεις Cookies για να έχεις πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία.
Επίλεξε «Επιτρέπονται Όλα» ή απλά ενεργοποίησε τα «Διαφημιστικά Cookies»
Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
Νίκη
Η ψηφοφορια εχει κλεισει
Ανοικτή επιστολή στον Πρόεδρο κκ. Νίκο Αναστασιάδη

Ανοικτή επιστολή στον Πρόεδρο κκ. Νίκο Αναστασιάδη

Νίκη
Η ψηφοφορια εχει κλεισει
50 Υποστηρικτές

Δημιουργός ψηφίσματος:
Παλάζης Λ.
- Παραλήπτες:
Πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας
Το ψήφισμα έχει ολοκληρωθεί και φτάσαμε συνολικά στις 4,504 υπογραφές


Εξοχότατε κκ. Πρόεδρε,

Στους χαλεπούς καιρούς που περνά η πατρίδα μας, με εξωτερικούς εχθρούς να καιροφυλαχτούν, και άλλα εσωτερικά προβλήματα, θεωρούμε ότι μπορείτε να παρέμβετε, για να πάψει να επαληθεύεται η ρήση ότι η Δημοκρατία θα ήταν το χειρότερο πολίτευμα αν δεν υπήρχε η δικτατορία.

Παίρνουμε αφορμή από την δυνατότητα μερίδας ανθρώπων να διαχειρίζονται την γραφίδα τους για να πολεμήσουν όχι τα κακά που μας ταλαιπωρούν, αλλά τις ήσυχες δυνάμεις που στηρίζουν τον λαό μας να πορευτεί με ψηλά το κεφάλι στις καθημερινές δυσκολίες.

Αναφερόμαστε στην προσπάθεια μερίδας του τύπου, να ασχοληθούν με το πρόσωπο του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανασίου, σαν να ήταν προσωπικός εχθρός τους και ό,τι άλλο χειρότερο προκύπτει από τα όσα γράφουν. Εντυπωσιάζει ακόμη η δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα του κράτους μας, που θεωρεί παράξενη ή ανεύθυνη την πράξη μετάθεσης της ώρας μιας ιεράς ακολουθίας ριζωμένης στην παράδοσή μας, για να ακολουθήσει την έναρξη του αυστηρού προγράμματος περιορισμού που αποφασίσατε. Αυτό έγινε, χωρίς o Γενικός Εισαγγελέας να λάβει υπόψη ότι η απόφαση σας ανακοινώθηκε επίσημα ένα 24ωρο πριν την ορισμένη χρονική έναρξή της, για τους ίδιους λόγους που έκαναν την Μητρόπολη Λεμεσού να μην αισθάνεται ανεύθυνη για την κατά μία ώρα μετάθεση της ακολουθίας του εσπερινού της μεγάλης γιορτής του Ευαγγελισμού, τηρώντας τον περιορισμό του αριθμού των ατόμων στους ναούς. Πρόθεση ήταν να είναι ο κόσμος εγκαίρως στο σπίτι του. Διαδικαστικά, απαιτείται η νομική αξιολόγηση κάποιου ερωτήματος, χωρίς χαρακτηρισμούς.

Παρακαλούμε θερμά σαν πολίτες αυτού του κράτους και πολλοί από εμάς σαν ψηφοφόροι που στηρίζουν το έργο σας, να βοηθήσετε να στραφούν οι θεσμοί και δυνάμεις της Πατρίδας μας στην ανάπτυξη του πνευματικού μας υποβάθρου, με την αλληλοεκτίμηση, την αγάπη, την λεβεντιά στις δυσκολίες. Αυτές τις αρετές καλλιεργεί η παρουσία του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου στον τόπο μας. Πιθανόν αυτό οδηγεί εσάς και τους οικείους σας, να λαμπρύνετε με την παρουσία σας τις προσωπικές γιορτές του.
Περιμένοντας την απάντηση σας διατελούμε….

Λάκης Παλάζης MD, EDIC, M.P.Adm.
Παθολόγος Εντατικολόγος
Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας
Γ.Ν. Λευκωσίας
 
Lakis Palazis MD, M.P. Adm
Internal Medicine, Consultant Intensivist
Head, Dept of Intensive Core Medicine
Nicosia General Hospital


Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )