Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
Λαγονήσι-Ελεύθερες παραλίες

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Δήμος Σ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Δήμος Σ.
- Παραλήπτες:
Περιφέρεια Αττικής/ ΕΤΑΔ ΑΕ
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεσή του στην απόφαση της διοίκησης της εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) σχετικά με την κατεδάφιση των κατασκευασμένων υπαίθριων δημόσιων χώρων από το ΥΠΕΧΩΔΕ στο 41ο χιλιόμετρο της Λ. Αθηνών –Σουνίου (Θεατράκι) στο Λαγονήσι.

Που αμφισβητείται το δικαίωμα των πολιτών για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία αλλά και στο δημόσιο αγαθό του κοινόχρηστου χαρακτήρα της θάλασσας, ο οποίος νομικά εξασφαλίζεται απρόσκοπτα από το νέο νόμο 5092/2024 ΦΕΚ 33/Α΄/4-3-2024 περί όρων αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές, σύμφωνα με το δημόσιο συμφέρον.

Οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Σαρωνικού δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην απόφαση της ΕΤΑΔ και διεκδικούμε το δημόσιο χαρακτήρα των ακτών.
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )