Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Καταγγελία των συμβάσεων τηλεκατάρτισης των 600 ευρώ

99 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   100
99 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την joanna m. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
joanna m.

Παραλήπτες:
Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου
  Εν μέσω υγειονομικής και επερχόμενης οικονομικής κρίσης είναι σκανδαλώδες

να δίνονται εκατομμύρια από τα χρήματα του δημόσιου ταμείου για  επιστημονική κατάρτιση χωρίς καμμία αξιολόγηση των παρόχων αυτής της κατάρτισης. Όπως φάνηκε από τις πρώτες μέρες εφαρμογής αυτών των προγραμμάτων, οι πλατφόρμες εκπαίδευσης περιέχουν απαράδεκτα λάθη , σε βαθμό να μην είναι έως καθόλου κατανοητό το περιεχόμενο. Κάνουμε έκκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πράξει τα δέοντα για την εξασφάλιση της διαφάνειας στην διαχείριση των δημόσιων πόρων και στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της αξιοπρέπειας του του Ελληνικού κράτους και των θεσμών του.
Δημοσιεύτηκε: 18 Απριλίου 2020