Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
smet.yilmaz@tbmm.gov.tr: Να ακυρωθούν οι απολύσεις  των εκπαιδευτικών του συνδικάτου Εgitim Sen.

smet.yilmaz@tbmm.gov.tr: Να ακυρωθούν οι απολύσεις των εκπαιδευτικών του συνδικάτου Εgitim Sen.

491 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   500
491 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Εκπαιδευτικά . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Εκπαιδευτικά .

Παραλήπτες:
ismet.yilmaz@tbmm.gov.tr,
embassy.athens@mfa.gov.tr
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εκπαιδευτικούς του Συνδικάτου Egitim Sen  που βρίσκονται αντιμέτωποι με μαζικές διώξεις, απολύσεις, απαγορεύσεις εξόδου από τη χώρα και κατάσχεση διαβατηρίων. Αυτές τις ώρες, στην Τουρκία, διώκονται οι δάσκαλοι,  ο ανθός της εκπαίδευσης γιατί αγωνίστηκαν να μάθουν όλα τα παιδιά γράμματα, χωρίς να τα διαχωρίζουν ανάλογα με τη θρησκεία και την εθνικότητά τους, το φύλο και τη φυλή τους, γιατί στάθηκαν στο πλευρό των μαθητών τους και δεν εγκατέλειψαν τις θέσεις τους όταν οι βόμβες κατέστρεφαν σχολεία και άπλωναν παντού πόνο και αίμα, γιατί τόλμησαν να διαφωνούν με την κυβέρνηση του Ερντογάν, γιατί αγωνίζονται συλλογικά για την Ειρήνη, τη Δημοκρατία και την Ελευθερία!
Δημοσιεύτηκε: 13 Σεπτεμβρίου 2016 (Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2016)