Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Νίκη
Γιατι Μαζι Μπορουμε - Because Together We Can

Νίκη
1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Πρωτοβουλία Π. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Πρωτοβουλία Π.
- Παραλήπτες:
Ταξιάρχης Βέρρος δήμαρχος δυτικής Λέσβου
Τα καταφεραμε και ο αγωνας συνεχιζεται. Καταφεραμε την αναστολη του θεματικου παρκου και ταυτοχρονα η Λερναια Υδρα εβγαλε και αλλα κεφαλια! ο Δημος εκανε πισω και η γειτονας ιδιωτης τωρα ειναι ετοιμη να ολοκληρωσει την αδεια δομησης ωστε να χτισει πανω στην παραλια σε εκταση πολυ μεγαλυτερη απο οτι θα εκανε το θεματικο παρκο. Η αντιδραση του κοσμου ειναι τεραστια και μοναδικη η εμπειρια του να βλεπουμε και να βιωνουμε το χωριο μας τοσο ενωμενο. κατοικοι, μετικοι, επισκεπτες και ντοπιοι ενωμενοι για τη διατηρηση της μοναδικης μας κληρονομιας ..αυτης της αγριας και παρθενας φυσης της Ερεσσου!
ενωμενοι συνεχιζουμε και πολυ συντομα θα ζητησουμε την υποστηριξη σου στο καινουργιο μας ψηφισμα δρασης!
Μαζι Μπορουμε!

We did it and the fight continues. We managed to suspend the theme park and at the same time Lernaean Hydra took out more heads! The Municipality did it back and the private neighbor is now ready to complete the building permit so that it can build on the beach in an area much larger than what the theme park would do. The reaction of the people is huge and the unique experience of seeing and experiencing our village so united.
Residents, visitors and locals united for the preservation of our unique heritage ..this wild and unspoiled nature of Eressos!
united we continue and very soon we will ask for your support in our new action resolution!
Together we can!

Πρωτοβουλία υπεράσπισης της παραλίας-αμμουδιάς της Σκάλας Ερεσού.
Beach Defense Initiative of Skala Eressos

ΝΑΙ στο Θεματικό Πάρκο μα ΟΧΙ στην Παραλία της Ερεσού.(English below..)
Σκοπος του ψηφίσματος αυτού  είναι η Προστασία της φυσικής και παρθένας ομορφιάς της δυτικής πλευράς της παραλίας Ερεσού.
Δεν είμαστε σύμφωνοι/ες με τη διεξαγωγή ενός τέτοιου έργου πάνω στην παραλία (περιοχή Αφεντέλη) και σε κανένα σημείο της παραλίας.

Ταυτόχρονα είμαστε διατεθιμένοι να υποστηρίξουμε την υλοιποίηση του σε νέο χώρο, ο οποίος θα σέβεται τη φύση, το περιβάλλον και την κοινότητα.

Κανένα τσιμέντωμα - καμία παρέμβαση της παραλίας που δίνει παράλληλα μελλοντικό πάτημα για την επιχειρηματική εκμετάλλευση της, αλλοιώνοντας τον χαρακτήρα που την κάνει μοναδική επιλογή μέχρι σήμερα .
Εμείς, δημότες, κάτοικοι, μέτοικοι, Ερεσιώτες από καταγωγή και φίλοι της Ερεσού, ζητάμε την στήριξή σου, για εμάς, για εσένα, για την Γή, για τα παιδιά μας!

Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ειναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας!
Στειλτε email στο γραφειο του δημάρχου κ. Βέρρου dimarxos@mwlesvos.gr

Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία της Παραλίας Ερεσού

YES to the Theme Park but NO on the Beach of Eressos
The purpose of this petition is to Protect the natural and unspoiled beauty of the west side of the beach of Eressos.

We do not agree with the conduct of such a project on the beach (Afenteli area) and anywhere on the beach of Eressos.At the same time, we are willing to support its implementation in a new space, which will respect nature, the environment and the community.

No cement - no intervention of the beach that also gives future pressure for its business exploitation, altering the character that makes it a unique choice to date.

We, citizens, residents, Eressians  and friends of Eressos, we ask for your support, for us, for you, for the Earth, for our children!

The protection of the natural environment is the responsibility and obligation of all of us.
Send email to the office of the mayor Mr. Verros at: dimarxos@mwlesvos.gr

Citizens' initiative for the protection of Eresos beach

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )