Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Τα Θέατρα Βράχων είναι και πρέπει να και πρέπει να παραμείνουν Δημόσια

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Φεστιβάλ Β. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Φεστιβάλ Β.
- Παραλήπτες:
Βουλή των Ελλήνων
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Πολιτισμού Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού εκφράζει ομόφωνα την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη στον αγώνα των Δημάρχων Δήμου Βύρωνα και Δήμου Δάφνης Υμηττού κ.κ. Γρηγόρη Κατωπόδη και Αναστάσιου Μπινίσκου.

Η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της περιοχής των πρώην λατομείων, μέσα στην οποία αδιάλλειπτα πραγματοποιείται το Φεστιβάλ "Στη σκιά των βράχων" με παναττική απήχηση και επιτυχία επί δεκαετίες, αποτελεί κορυφαία διεκδίκηση για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ποιότητα ζωής της ευρύτερης περιοχής.

Ο λόφος Κοπανά, το δάσος, τα Θέατρα Βράχων, οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι και πρέπει να παραμείνουν Δημόσια.

Δηλώστε την υποστήριξη σας και υπογράψτε το ψήφισμα διαμαρτυρίας

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )