Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
OXI στον ΑΔΙΚΟ αποκλεισμό χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ

28,582,245 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   0
28,582,245 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Αυθόρμητη Κ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Αυθόρμητη Κίνηση μητέρων .

Παραλήπτες:
Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο ΜητσοτάκηΥπουργείο Εσωτερικών &Υπουργείο Εργασίας
Τεράστιες αντιδράσεις πανελλαδικά έχει προκαλέσει ο άδικος και ανεπίτρεπτος αποκλεισμός δεκάδων χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ όλης της χώρας, ενώ οι μητέρες τους πληρούσαν απολύτως τα κριτήρια που έθετε το πρόγραμμα.

Υπάρχουν καταγγελίες μητέρων από όλους τους Δήμους της χώρας, οι οποίες ενώ είχαν πλήρη φάκελο διακιολογητικών και μάλιστα είχαν λάβει και υψηλή μοριοδότηση (ακόμα και 149 μόρια), είδαν τα παιδιά τους στις λίστες με τους απορριφθέντες.

Οι μητέρες που υπέστησαν την κατάφορη αυτή άδικη μεταχείρηση και αποκλείστικαν με αυτόν τον πρωτοφανή τρόπο από τα ΚΔΑΠ, απαιτούν από την Κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των κοινωνικών αναγκών της ελληνικής οικογένειας και να διορθώσει τον αρχικό καταστρεπτικό σχεδιασμό της για χρηματοδοτική υποβάθμιση των ΚΔΑΠ, χορηγώντας ΑΜΕΣΑ voucher σε όλες τις μητέρες που είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών.

Δημοσιεύτηκε: 21 Αυγούστου 2020 (Ενημερώθηκε: 27 Αυγούστου 2020)