Pas je cookie-instellingen aan om deze functie te gebruiken.
Klik 'Alle toestaan' of activeer alleen de 'Doelgroepgerichte cookies'
Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het
Gerrie Pol moet zijn rijbewijs terug krijgen

Gerrie Pol moet zijn rijbewijs terug krijgen

1 hebben getekend. Op naar de
50 Ondertekenaars

Sluit

Je handtekening bevestigen

,
Avaaz.org beschermt je privacy en houdt je op de hoogte van deze en andere campagnes.
Deze petitie is gecreëerd door Henri D. en geeft niet per se de standpunten van de Avaaz-gemeenschap weer.
Henri D.
heeft deze petitie aangemaakt voor
CBR
Gerrie Pol een bekende in en rond Hoogeveen, maar ook bij veel boeren in Nederland al vele jaren een bekend en geliefd persoon. Gerrie rijdt al meer dan 31 jaar op de vrachtwagen om melk bij de boeren op te halen, maar hij mag sinds kort, na het aanvragen van de verlenging van zijn rijbewijs, als eenarmige "bandiet" geen vrachtwagen meer besturen. Hij wordt weggezet als een gevaar op de weg, omdat hij niet met twee handen aan het stuur kan rijden, (iets wat hij nooit heeft gekunt of zal kunnen), terwijl hij al meer dan 31 jaar schadevrij rijdt op de vrachtwagen. Gerrie is nu 64 jaar en hoeft nog maar 2 jaar tot hij van zijn pensioen mag gaan genieten.

Laten wij met elkaar deze petitie ondertekenen, zodat deze aan dhr. Pechthold van het CBR aangeboden kan worden. Wij hopen dat dhr. Pechthold en de andere verantwoordelijke personen hun beslissing dan gaan herzien en dat Gerrie z'n CE rijbewijs in iedergeval voor die laatste 2 jaar terug krijgt.

Bij 50.000 handtekeningen of meer gaan wij de petitie aanbieden bij dhr. Pechthold (CBR) en de verantwoordelijke minister, mevr. van Nieuwenhuizen.
Gepost (Laatst bijgewerkt )
Dit als ongepast melden
Er is een fout opgetreden bij het uploaden van jouw bestanden en/of verslag.