Pas je cookie-instellingen aan om deze functie te gebruiken.
Klik 'Alle toestaan' of activeer alleen de 'Doelgroepgerichte cookies'
Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het
Help mij aan mijn vaste woonplaats

Help mij aan mijn vaste woonplaats

1 hebben getekend. Op naar de
50 Ondertekenaars

Sluit

Je handtekening bevestigen

,
Avaaz.org beschermt je privacy en houdt je op de hoogte van deze en andere campagnes.
Deze petitie is gecreëerd door Kayleigh H. en geeft niet per se de standpunten van de Avaaz-gemeenschap weer.
Kayleigh H.
heeft deze petitie aangemaakt voor
Haversteder, gemeente
Sinds 9 september 2021 woon ik hier in Vreewijk, Hiervoor woonde ik in Brabant, maar omdat ik via Interveste hier een woonruimte kon krijgen en eigenlijk geen keus meer had, omdat ik dakloos dreigde te worden, ben ik hier terecht gekomen. Toen ik hier kwam wonen, was het huis van binnen één grote bende. Overal in huis zat teer van het kettingroken van de vorige bewoner, de schutting was kapot, de tuin was niet toegankelijk vanwege de overwoekerde planten, er zaten scheuren in de muur en alle muren waren vergeeld. Ik ben twee weken bezig geweest met het opknappen van het huis en heb geprobeerd er wat van te maken zodat ik er op z’n minst kon wonen. Dit heb ik allemaal gedaan op eigen kosten. De tuin is nu geen oerwoud meer, de scheuren zijn gevuld en alles beneden is gestuct. De woning is nu leefbaar.
Sinds ik hier woon heb ik met de buren en de mensen in de wijk heel goed contact gekregen. Ik voel mij heel erg thuis in Vreewijk. Het is hier groen, er is veel ruimte om mijn honden uit te laten en ik heb veel mensen leren kennen. Mijn buren geven aan dat ze graag willen dat ik blijf en mij dit ook gunnen na 25 keer verhuisd te zijn. Ondanks alle troep die ik aantrof, ben ik echt blij dat ik hier in Vreewijk ben komen wonen. Mensen zijn vriendelijk en heel erg betrokken met elkaar.
Via buurtbewoners krijg ik mee dat ik waarschijnlijk binnenkort uit huis moet, omdat mijn woning groot onderhoud krijgt. Ik zie mijzelf na meer dan een jaar echt als Vreewijker en heb hier een baan gevonden. Ik wil hier dan ook blijven wonen. Ik weet niet goed wat ik moet doen als ik hier weg moet, omdat ik dan opnieuw dakloos dreig te worden.
Omdat ik hier zo graag wil blijven, heb ik mij direct toen ik hier kwam wonen ingeschreven bij Woonnet Rijnmond en reageer ik elke dag op woningloting van Woonnet Rijnmond. Ik snap dat ik nog niet heel lang ingeschreven sta...
maar misschien doordat ik deze petitie start kan ik laten zien dat ik hier ook echt echt wil blijven, ik vind het hier echt heel fijn! Kun jij me helpen door deze petitie te tekenen?mijn dank is groot!
Gepost (Laatst bijgewerkt )
Dit als ongepast melden
Er is een fout opgetreden bij het uploaden van jouw bestanden en/of verslag.