Pas je cookie-instellingen aan om deze functie te gebruiken.
Klik 'Alle toestaan' of activeer alleen de 'Doelgroepgerichte cookies'
Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het
Deze petitie is gesloten
STOP de PNVD

STOP de PNVD

Deze petitie is gesloten
50 Ondertekenaars

A. D.
heeft deze petitie aangemaakt voor
Openbaar ministerie
Beeld je eens in, je bent weer het onbezonnen kind van 12 dat buiten speelt met vriendjes en vriendinnetjes; slootje springen, met poppen spelen, enz. Langzaam word je volwassen, niet te snel, op je eigen tempo. Beeld je dan eens in dat je een keus krijgt of je seks wilt met een volwassen man of vrouw? Als kind heb je geen idee wat dit betekent, wat dit inhoudt, wat er gebeurt, hoe alles werkt, enz. Een kind hoort hier nog helemaal niet over na te denken. Kinderen behoren geen keus te maken of ze seks willen met een volwassene, deze keus moet niet eens een optie zijn in hun leven tot dat ze oud genoeg zijn en er zelf klaar voor zijn en dit is niet op 12-, 13-, 14-, 15-jarige leeftijd. De PNVD strijdt voor het legaliseren van seks tussen kinderen en volwassen. Kinderen weten niet of nauwelijks wat seks is en kunnen geen keus maken of ze dit wel of niet willen. Vraag jezelf eens af; toen jij 12, 13, 14, 15 was, was je toen bezig met seks met andere mensen? Dacht je aan seks met volwassenen? Ik dacht niet eens aan seks met leeftijdgenootjes. Ik wist wellicht wat het was maar vond het vies en eng!
De PNVD hoort geen partij te zijn die deelneemt aan onze maatschappij. Er hoort niet gestreden te worden voor de belangen die zij behartigen. Door een partij als PNVD deel te laten nemen wordt de kans op misbruik in mijn opinie vergroot en zal er meer kinderporno worden verspreid. Het netwerk van pedoseksuelen vergroot immers doordat ze een stem krijgen. Wij moeten onze kinderen beschermen tegen deze mensen! Wij moeten er voor zorgen dat onze kinderen in een veilige omgeving opgroeien zonder pedoseksuelen die uiting willen geven aan hun behoeftes en verlangens! Protect our kids en laat een verbod komen op partijen zoals de PNVD!

Gepost (Laatst bijgewerkt )
Dit als ongepast melden
Er is een fout opgetreden bij het uploaden van jouw bestanden en/of verslag.