Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności , która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Natychmiastowe zaprzestanie produkcji i emisji paradokumentów

1 podpisało. Niech będzie nas
50 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób możemy ich używać. W każdej chwili możesz anulować subskrypcję. Jeśli mieszkasz w USA i nie masz ukończonych 13 lat lub mieszkasz w innym kraju i nie masz ukończonych 16 lat, uzyskaj najpierw zgodę rodzica lub opiekuna, zanim przejdziesz dalej.
Tę petycję utworzył/a Tadeusz D.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Tadeusz D.
kieruje swoją petycję do:
Polsat i TVN
Możecie mi powiedzieć dlaczego wy to w ogóle robicie?! I żebyście mnie nie pytali o co mi w ogóle chodzi, bo wy dobrze wiecie o co mi chodzi!

A chodzi mi o te wasze beznadziejne i odrażające paradokumenty! Wiecie, że te seriale to ścierwa nade ścierwami! Wiecie, że to paskudne coś niszczy polską telewizję po dziś dzień! Powinno to do was dotrzeć dawno, ale i to bardzo bardzo dawno temu!!!

Czemu kasy, którą na te gówna wydajecie nie wydacie na coś co warto robić, czyli różnorakie seriale fantasy, science-fiction, superbohaterskie, akcji, przygodowe, sitcomy, kosmiczne, a nawet te no seriale animowane (chodzi mi o zarówno te seriale animowane dla dzieci jak i też o te seriale animowane dla dorosłych)?!! I czemu to emitujecie w tv zamiast emitować różnorakie seriale zza granicy (najlepiej z Ameryki i Wielkiej Brytanii (plus jeszcze inne kraje takie jak Niemcy, albo Japonia)) skoro nie wiecie co od poniedziałku do piątku emitować w godzinach od 6:00 do 19:00?!!

Błagam was, zlitujcie się, przestańcie te gówniane paradokumenty robić i emitować w tv i zacznijcie robić i emitować to co warto robić i emitować, czyli to co już wam wcześniej zaproponowałem! Czy wyraziłem się jasno!!?

A! I jeszcze jedno! Chciałbym też, żebyście te wszystkie wasze te pierdolone gówna usunęli z każdej platformy streamingowej! Każdy gówniany paradokument dokładnie po każdym gównianym paradokumencie! Każdy odcinek tych ścierw dokładnie po każdym odcinku tych ścierw! I nie ma, że nie chcemy, bo to jest rozkaz!!!
Opublikowane (Aktualizacja )