Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności , która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Zablokowanie w Polsce instalowania nadajników 5G – PRZECZYTAJ PONIŻEJ, ZANIM PODPISZESZ

119,370 podpisało. Niech będzie nas  200,000
119,370 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Tę petycję utworzył/a Magdalena D.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz. Uwaga: Nie mogliśmy zweryfikować niektórych informacji zawartych w tej petycji. Petycja może zawierać informacje, które są nieprawdziwe lub wprowadzają w błąd.
Magdalena D.
kieruje swoją petycję do:
premier rządu Rzeczpospolitej Polskiej
UWAGA – WAŻNE: pierwotnie ta petycja obywatelska była zilustrowana grafiką, na której symbol „5G”, umieszczony pośrodku, był otoczony rysunkami koronawirusa. Domniemania o ewentualnych związkach między pandemią COVID-19 a technologią 5G zostały gruntownie obalone przez światowe organizacje zajmujące się weryfikowaniem faktów. (Sprawdź źródła: tutaj https://demagog.org.pl/analizy_i_raporty/nie-epidemia-koronawirusa-nie-jest-falszywa-i-nie-ma-zwiazku-z-5g/ i tutaj: https://konkret24.tvn24.pl/tech,116/nie-fale-elektromagnetyczne-nie-zwiekszaja-zachorowan-na-covid-19,1010596.html w języku polskim, a tutaj w języku angielskim: https://www.politifact.com/factchecks/2020/apr/03/facebook-posts/fact-checking-conspiracy-theory-about-5g-and-coron/). Stanowisko Światowej Organizacji Zdrowia w sprawie technologii 5G można przeczytać tutaj https://www.who.int/news-room/q-a-detail/5g-mobile-networks-and-health (w j. angielskim). Prosimy o zapoznanie się z oficjalnymi i godnymi zaufania źródłami informacji przed podpisywaniem i udostępnianiem tej petycji.
–– zespół Avaaz.

Nie bądzmy królikami doświadczalnymi. Istnieją podejrzenia że ta technologia jest szkodliwa. promieniowanie o takiej częstotliwości zaburza naturalne funkcje organizmu które oparte są o naturalne przekazywanie w ciele impulsów elektromagnetycznych. Praca serca, komunikacja międzykomórkowa a nawet myślenie, które jest przebiegiem  impulsów elektrycznych między neuronami.

Opublikowane: 5 kwietnia 2020 (Aktualizacja: 17 kwietnia 2020)