Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności , która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Obniżenie prowizji portalu pyszne.pl i pizzaportal.pl o 50%

945 podpisało. Niech będzie nas 1,000
945 podpisało

Potwierdź swój podpis

Avaaz.org chroni Twoją prywatność i będzie Cię powiadamiał o tej i innych podobnych kampaniach.
Tę petycję utworzył/a Adam R.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Adam R.
kieruje swoją petycję do:
Pyszne.pl Pizzaportal.pl
Restauratorzy z całej Polski zwraca się z pilna petycja do portalu pyszne.pl i pizzaportal.pl o natychmiastowe obniżenie prowizji dla wszystkich lokali, które w dobie kryzysu muszą przetrwać epidemie z jaką zmaga się nasza branża. Utrata płynności wielu lokali, utrata miejsc pracy, nieszczęście wielu rodzin to tylko kilka skutków jakie niesie obecna sytuacja. Dla Państwa portali obniżenie kosztów prowizji o połowę nie będzie miało tak katastrofalnych wyników jak dla większości lokali. Prosimy Was o 21 dniowe obniże ie prowizji o 50% celem zapewnienia większych zysków dla lokali aby mogli opłacić postojowe swoim pracownika opłacić raty leasingów ZUS itp. Dla Państwa portali docelowo to również zysk ponieważ dzięki takim działanią lokale które z Wami pracują pozostaną a nie znikną na zawsze. Mamy nadzieję że jesteście w pełni odpowiedzialni za swoje działania i przychylicie się do prośby ludzi branży Gastronomii z Całej Polski
Opublikowane (Aktualizacja )