Продолжая пользоваться сайтом, Вы принимаете Политику конфиденциальности Авааз, в которой разъясняется, как могут быть использованы Ваши данные и как обеспечивается их защита.
Понятно
ОК
Премєр-міністру України Яценюку: Звільнити Петренка і провести державну антикорупційну і антидискримінаційну експертизу

1 подписали петицию. Давайте соберем
50 Сторонники

Подписать

Avaaz.org защищает Вашу конфиденциальность и будет информировать Вас об этой и подобных кампаниях
Эта петиция была создана пользователем Станіслав С., чье мнение может не совпадать с мнением сообщества Авааз.
Станіслав С.
создал эту петицию с обращением к
Міністру юстиції України П.Петренку

Очистимо разом державну владу України від корупції !!!

Прем’єр-міністру А.Яценюку – негайно звільнити Петренка і забезпечити проведення Мінюстом державної антикорупційної і антидискримінаційної експертизи процесуальних та інших законів України, що були створені і введені в діюзлочинною владою Януковича і його спільниками

Народ України в результаті масових протестів та ціною життя сотень українців хоча і добився скасування основної маси диктаторських законів від 16 січня 2014 року, але до цього часу продовжує діяти ЗЛОЧИННА СИСТЕМА бандитських законів, постанов, інших підзаконних актів і наказів окупаційної влади Януковича, а призначені на посади в результаті тотальної корупції міністри і їх заступники, судді, прокурори та інші чиновники державних правоохоронних та інших органів – продовжують організовано і узгоджено діяти як державна, абсолютно корумпована бандитська мафія, котра по створеним в законодавстві корупційним схемам і дискримінаційним законам, виключно у власних та інших корисливих інтересах, цинічно ігноруючи міжнародні угоди України, грубо порушує абсолютно усі права і свободи людини та відвертим саботажем європейського курсу розвитку всіляко намагається повернути бандитську владу «януковичів» і його спільників.

Найбільш яскраво це видно по діяльності Мінюсту та судової гілки державної влади України, де за час діяльності злочинної, промосковської окупаційної влади Януковича, а також його спільників і попередників, в процесуальні закони були внесені системні корупційні схеми і підстави для використання судами України бандитського «бєспрєдєла», грабунку і дискримінації Українського Народу, для абсолютного позбавлення судового захисту і доступу до правосуддя, а також для остаточного знищення правосуддя і з метою дискредитації та повалення Української Держави.

Щоб очистити державну владу від корупції і в першу чергу припинити цинічне порушення міжнародних конвенцій Мінюстом і продовжуваний відвертий бандитизм в судах, Український Народ вимагає невідкладно здійснити люстрацію державних чиновників і в першу Мінюсту, суддів, прокурорів, міліції та інших державних правоохоронних органів. Але для наведення правопорядку і здійснення повноцінної, а не фіктивної люстрації, необхідно спочатку у відповідності до чинного законодавства негайно усунути від влади корумпованого П.Петренка і очистити Мінюст від корупції шляхом найжорсткішої люстрації, а потім провести Міністерством юстиції України відповідну державну антикорупційну і антидискримінаційну експертизу процесуальних та інших законів України і підзаконних актів, що були створені і введені злочинною владою Януковича і його спільниками. Проведення такої експертизи на державному рівні вкрай необхідно здійснити не тільки для того, щоб виконати вже діючі норми законів і міжнародних угод, а ще важливіше для того, щоб створити юридичні підстави для припинення продовжуваних репресій і переслідувань Українського Народу, для зміни злочинної системи судочинства і припинення жахливої корупції, дискримінації та грабунку, що продовжує здійснюватися в судах України. Така експертиза дозволить не тільки виявити всі ті жахливі багаторічні збочення бандитського законодавства, але і створить вагомі юридичні підстави для їх скасування та недопущення в майбутньому. В результаті такої експертизи будуть створені всі підстави для повноцінної люстрації влади, для зміни системи влади і припинення грабунку народу через суди, а також будуть створені повноцінні і вагомі юридичні підстави для законного звільнення і відсторонення від влади багатьох корумпованих суддів, які продовжують дискредитувати судову владу, заплямували себе корупцією з винесенням завідомо неправосудних рішень на корисливі замовлення і не здатні здійснювати правосуддя. А для мільйонів громадян України така експертиза відкриє можливість переглянути раніше винесені корумпованими суддями несправедливі рішення з підстав неоднакового (вибіркового) використання законодавства чи по іншим винятковим обставинам і таким чином відновити справедливість. Саме для цього нашою громадською правозахисною організацією по ряду конкретних судових справ здійснено короткий аналіз найбільш яскравих злочинних змін законодавства, що були здійснені бандитською окупаційною владою, котрі перетворили процесуальний закон в жахливу систему для всілякого порушення прав людини і громадянина в судах, в результаті чого відповідна заява вже двічі (!) подавалася персонально Міністру юстиції України П.Петренко(http://mahno.info/dokumenty/zayavy-zvernennya/19-zayava.html), який не бажає її належно розглядати і відповідно виконувати міжнародні угоди.

Прошу Вас підписати цю петицію і розмістити її в себе на сторінках в соціальних мережах для максимального репосту. Підписуючи цю петицію, Ви формуєте свідому громадську думку і народну волю, котра примусить Прем’єр-міністра А.Яценюка забезпечити обов’язкове виконання Міністерством юстиції України міжнародних угод і належне проведення відповідної антикорупційної і антидискримінаційної експертизи та державної політики, безумовно створить підстави для прийняття спеціального закону про люстрацію, наблизить проведення повноцінної, а не фіктивної люстрації чиновників державної влади і обов’язкове скасування корупційних та дискримінаційних законів в системі бандитської влади, посприяє повороту від війни, бандитизму, грабунку і сваволі – до правового і цивілізованого, європейського розвитку України на основі законності і верховенства права, а також безумовно призведе до колективних дій, котрі позбавлять Український Народ від тотальної корупції і змінять систему влади в Україні з надією на краще і справедливе життя.

С повагою громадянин України Станіслав Стеценко.

Опубликовано (Обновление )