Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Να απολυθούν οι 2.500 πλαστογράφοι του Δημοσίου

32,690 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   50,000
32,690 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Συμεών . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Συμεών .

Παραλήπτες:
Ελληνική κυβέρνηση - Υπουργείο παιδείας
Ύστερα από σχετικούς ελέγχους, περίπου 2.500 παράτυποι και παράνομοι τίτλοι σπουδών εντοπίστηκαν στο δημόσιο, στους ήδη διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους.

Όμως το Υπουργείο Παιδείας ετοιμάζει άμεσα εξετάσεις πιστοποίησης για τους νομιμοποιήσει!

Υπογράφουμε γιατί πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να απολυθούν και να ασκηθούν ποινικές διώξεις για την κατάσταση της αξιοκρατίας στην Ελλάδα, για το αίσθημα δικαίου του Έλληνα πολίτη.

Γιατί όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι ίδιοι και κάποιοι κατάφεραν με τον κόπο τους να χτίσουν την καριέρα τους και γιατί τουλάχιστο 1.000.000 άνεργοι, μεταξύ αυτών και πολλοί πτυχιούχοι, βλέπουν να εκτυλίσσεται μία από τις χειρότερες αδικίες εις βάρος τους. Για αυτούς τους λόγους και πολλούς ακόμα είναι αναγκαίο να προσθέσουμε τη φωνή μας εδώ. Επόμενο βήμα μας, η νομική οδός.