Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Σώστε το καφενεδάκι 'Νέστος' στις όχθες του ποταμού Νέστου!!!

1,587 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   2,000
1,587 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Τσολάκης Α. . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Τσολάκης Α. .

Παραλήπτες:
Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, Υπουργός ΥΠΕΚΑ Γ. ΣΤΑΘΑΚΗ
Έκλεισε μετά από 70 χρόνια λειτουργίας το καφενεδάκι 'Νέστος' στις όχθες του ποταμού, στο ύψος της Χρυσούπολης διότι η περιοχή χαρακτηρίστηκε αναδασωτέα το 1997. Σημείο αναφοράς για χιλιάδες επισκέπτες, ερευνητές, επιστήμονες , μελετητές κατά την διάρκεια της ιστορίας του, πρόσφερε όχι μόνον την ευκαιρία να απολαύσει κανείς την φύση, αλλά πρόσφερε και ασφάλεια στο δάσος και τον επιστημονικό εξοπλισμό ο οποίος έχει εγκατασταθεί εκεί για αυτό τον λόγο.
Σε άλλες χώρες επιβραβεύουν και ενισχύουν παρόμοιες δραστηριότητες οι όποιες αναδεικνύουν και προστατεύουν αντίστοιχες περιοχές ενώ στην Ελλάδα του 2018 δίνουν έτσι εύκολα ενα ΤΕΛΟΣ .
Τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν τις εικόνες, τις αναμνήσεις, τις ιστορίες, τα συναισθήματα, τον θυμό μας.
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.