Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
Εξαίρεση ραδιοερασιτεχνών από τις αδειοδοτήσεις κεραιών

1,505 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   5,000
1,505 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την George και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
George

Παραλήπτες:
Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής
Με το προτεινόμενο νομοσχέδιο, αποκλείονται αυτόματα από το ραδιοερασιτεχνισμό όλοι όσοι διαμένουν σε πολυκατοικία, μια και αποκλείεται να υπάρξει 100% συμφωνία με τους άλλους ενοίκους για κάτι τέτοιο. Στις περισσότερες πολυκατοικίες δε μπορεί να υπάρξει συμφωνία για στοιχειώδη πράγματα που αφορούν όλους, όπως θέρμανση και συντήρηση.

Κάθε ραδιοερασιτέχνης είθισται να έχει τουλάχιστον 2-3 κεραίες για διαφορετικές μπάντες και συνθήκες, τις οποίες αλλάζει αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Με οποιοδήποτε τέλος αδειοδότησης κάτι τέτοιο θα ήταν οικονομικά απαγορευτικό.

Ακόμα και αν υπήρχαν τα χρήματα για πολλαπλές αδειοδοτήσεις, είναι πρακτικά αδύνατο να αντεπεξέλθει οποιοσδήποτε αρμόδιος φορέας σε τέτοιο φόρτο εργασίας, η αναμονή θα γίνει τεράστια, παγώνοντας την εγκατάσταση κάθε κεραίας.
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.