Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Προς την Τοπική και Πολιτική Ηγεσία: "Όχι στην Ξενοδοχοποίηση του Λόφου Καστέλι στα Χανιά !!"

491 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   500
491 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Stavroulakis K. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Stavroulakis K.

Παραλήπτες:
Προς την Τοπική και Πολιτική Ηγεσία
Δεν πρέπει να γίνει ξενοδοχείο η Ακρόπολη της Κυδωνίας δηλαδή, η καρδιά του Μινωικού Πολιτισμού της Πόλης των Χανίων με ιστορία μεγαλύτερη των 5.000 χρόνων. Η εγκληματική ανευθυνότητα που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, οι υπεύθυνοι για την προστασία των χώρων αυτών δεν μπορεί να αποτελέσει λόγο ξεπουλήματος ούτε η επιστέγαση της ηθικής κατάρρευσης των αξιών μας. Η Πολιτεία και το Πολυτεχνείο πρέπει να βρουν τους ενδεδειγμένους τρόπους προστασίας των Χώρων και η Τοπική Κοινωνία θα είναι πάντα δίπλα τους.
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.