Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΓΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΤ

3,695 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   10,000
3,695 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ενάντια σε κλεισίματα και διαθεσιμότητες . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ενάντια σε κλεισίματα και διαθεσιμότητες .

Παραλήπτες:
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Για να επιστρέψουν στις δουλειές τους οι αγωνιζόμενοι της ΕΡΤ που παλεύουν εδώ και 20 μήνες. Για να προσφέρουν την ενημέρωση που στερήθηκε ο ελληνικός Λαός απο τα μνημονιακά εκτρώματα της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ. Μια ΕΡΤ με όλες τις δομές και τις υπηρείες της. Με μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, χωρίς χρυσοπληρωμένους συμβούλους. Δίχως αυτούς που συντέλεσαν στο έγκλημα ΔΤ ΝΕΡΙΤ, σε βάρος των εργαζόμενων της ΕΡΤ, της ενημέρωσης και όλης της κοινωνίας.
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.