Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Παλατάκι Θεσσαλονίκης

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την ΜΟΥΣΕΙΟ Μ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
ΜΟΥΣΕΙΟ Μ.
- Παραλήπτες:
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ
Η δημιουργία του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στο Παλατάκι Θεσσαλονίκης , θα αναδείξει παγκοσμίως την μεγαλύτερη ελληνική προσωπικότητα του αρχαίου κόσμου , θα αποκαλύψει την εκπληκτική Ελληνιστική Περίοδο και τις περίφημες Αλεξάνδρειες της Ανατολής , θα δημιουργήσει εκατοντάδες άμεσα και χιλιάδες έμμεσα νέες θέσεις εργασίας , φέρνοντας εκατομμύρια νέων ξένων τουριστών στην Ελλάδα και θα τεκμηριώσει διεθνώς την ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Μακεδονίας , εξουδετερώνοντας την προπαγάνδα των Σκοπίων μια για πάντα!

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Το Παλατάκι κινδυνεύει να πουληθεί από στιγμή σε στιγμή σε ξένους! Βοήθησε τώρα! Συμπληρώνοντας απλά Ονοματεπώνυμο, e-mail, πόλη και χώρα.

Το Ψήφισμα θα παραδοθεί στα χέρια του Προέδρου Δημοκρατίας!

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )