Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Παλατάκι Θεσσαλονίκης

313 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   500
313 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την ΜΟΥΣΕΙΟ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
ΜΟΥΣΕΙΟ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .

Παραλήπτες:
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ
Η δημιουργία του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στο Παλατάκι Θεσσαλονίκης, θα αναδείξει παγκοσμίως την μεγαλύτερη ελληνική προσωπικότητα του αρχαίου κόσμου, θα αποκαλύψει την εκπληκτική Ελληνιστική Περίοδο και τις περίφημες Αλεξάνδρειες της Ανατολής, θα δημιουργήσει εκατοντάδες άμεσα και χιλιάδες έμμεσα νέες θέσεις εργασίας, φέρνοντας εκατομμύρια νέων ξένων τουριστών στην Ελλάδα και θα τεκμηριώσει διεθνώς την ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Μακεδονίας, εξουδετερώνοντας την προπαγάνδα των Σκοπίων μια για πάντα!

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Το Παλατάκι κινδυνεύει να πουληθεί από στιγμή σε στιγμή σε ξένους! Βοήθησε τώρα! Συμπληρώνοντας απλά Ονοματεπώνυμο, e-mail, πόλη και χώρα.

Το Ψήφισμα θα παραδοθεί στα χέρια του Προέδρου Δημοκρατίας!
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.