Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Πρωτοβουλία διαλόγου για την Άμεση Δημοκρατία: Απαιτούμε  Δημοψήφισμα  για την  'Συμφωνία των Πρεσπών'

278 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   100,000
278 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Κώστας . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Κώστας .

Παραλήπτες:
Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Πρωθυπουργός της Ελλάδας Ελληνικός Λαός
Η επικύρωση της 'Συμφωνίας των Πρεσπών' θίγει ζωτικά εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας και του Ελληνισμού και γι αυτό δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στην επικύρωσή της από μια συγκυριακή, αμφισβητούμενη και ετερόκλητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Γι αυτό απαιτούμε να επικυρωθεί άμεσα μέσα στο 2018 με καθολικό λαϊκό δημοψήφισμα και στην Ελλάδα, γιατί ο Ελληνικός Λαός δεν έδωσε εξουσιοδότηση για τις ανιστόρητες, επικίνδυνες και απαράδεκτες παραχωρήσεις της ελληνικής κυβέρνησης προς την κυβέρνηση της π.Γ.Δ.Μ.
Δείτε και διαβάστε ολόκληρο το σκεπτικό αυτής της παρέμβασης http://classlessdemocracy.blogspot.com/2018/09/blog-post_29.html
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.