Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Υπογράψτε ώστε η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να λειτουργήσει ξανά ως Ορθόδοξος Ναός

17,752 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   1,000,000
17,752 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Φίλιππος . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Φίλιππος .

Παραλήπτες:
Σε κάθε πολίτη του κόσμου

H ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δημιουργήθηκε από Ορθόδοξους Χριστιανούς και λειτούργησε ως Ορθόδοξος Ναός για αιώνες. Κάθε άλλη χρήση της είναι καταχρηστική και παράνομη και προσβάλλει την Ορθόδοξη Πίστη της οποίας υπήρξε το κέντρο της.

Είναι σημαντική κάθε ψήφος γιατί οι ηγεσίες μας σιωπούν. Είναι σημαντική κάθε ψήφος για να κατατεθεί απέναντι στην θέληση των Τούρκων να μετατρέψουν την Αγιά Σοφιά σε τζαμί. Είναι σημαντική κάθε ψήφος για πνευματικούς λόγους και δείχνει πως κατανοούμε το βάρος της ευθύνης της κληρονομιάς που φέρουμε ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Κάθε ψήφος είναι ένα κερί δέησης προς τον Κύριό μας να δώσει ώστε να ξαναλειτουργήσει η Αγιά Σοφιά ως Ορθόδοξος Ναός όπως της αρμόζει.

Πρόκειται για ένα δημοψήφισμα που - αν μη τι άλλο - κάνει καλό στην καρδιά μας...

(Δείτε και : http://hggiken.pblogs.gr/2013/11/ena-dhmopshfisma-kalo-gia-thn-kardia-toy-dr-bardaka.html)

Στο facebook : https://www.facebook.com/groups/rafail1463/